zelenskyi-rozpochynaie-robochyi-vizyt-do-ssha-zaplanovana-zustrich-iz-baidenom

Зеленський розпочинає робочий візит до США, запланована зустріч із Байденом

 • 37237 переглядiв

Президент України Зеленський розпочинає робочий візит до США, де зустрінеться з президентом Байденом, зосередившись на оборонній співпраці та міжнародній підтримці проти російської агресії.

У понеділок, 11 грудня, президент Володимир Зеленський розпочне робочий візит до Сполучених Штатів Америки, під час якого зустрінеться з очільником США Джозефом Байденом та проведе низку зустрічей і переговорів. Про це повідомили в Офісі президента України, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що Зеленський фокусуватиметься на забезпеченні єдності США, Європи та світу навколо підтримки України в захисті від російського терору та у зміцненні міжнародного порядку, заснованого на правилах і повазі до суверенітету кожної нації.

Серед ключових тем на переговорах у Вашингтоні буде продовження оборонної співпраці України та США, зокрема спільних проєктів із виробництва зброї та систем ППО, а також координація зусиль двох держав у наступному році.

Додамо

10 грудня Президент Володимир Зеленський перебував з візитом в Аргентині, де відвідав церемонію інавгурації Хав’єра Мілея, також мав спілкування з прем'єр-міністром Угорщини Віктором Орбаном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський в Аргентині зустрівся з президентами трьох латиноамериканських країн

Лілія Подоляк

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    На Одещині вибухи, працює ППО

     • 41862 переглядiв