zelenskyi-proviv-stavku-hovoryly-pro-sytuatsiiu-na-poli-boiu-rotatsiiu-bryhad-ta-ozbroiennia

Зеленський провів Ставку: говорили про ситуацію на полі бою, ротацію бригад та озброєння

 • 27431 переглядiв

Президент Зеленський провів зустріч з військовим керівництвом, на якій обговорив комплектування, ротацію бригад, озброєння та ситуацію на основних лініях фронту.

У вівторок, 16 липня, президент України Володимир Зеленський провів Ставку Верховного головнокомандувача. Основними темами стали комплектація та ротація бригад, озброєння та ситуація на основних напрямах фронту. Про це пише УНН з посиланням на заяву глави держави у Telegram.

Деталі 

Провів Ставку. Була доповідь Головкома Олександра Сирського про ситуацію на основних напрямках: Покровськ, Торецьк, Часів Яр, Куп’янськ, Вовчанськ та всі інші. Задуми російських військ і наша відповідь на них

- розповів Зеленський. 

За його словами, також багато часу присвятили темі комплектації бригад для ротації на найскладніших ділянках: люди, зброя, військова техніка, належне матеріально-технічне забезпечення. Зокрема, під час Ставки доповідав начальник Генштабу Анатолій Баргилевич.

Інша велика тема – озброєння. Весь перелік власного виробництва – снаряди, дрони, техніка, а також надходження від партнерів. Працюємо з ними на всіх рівнях, щоб оперативно усувати всі перепони та пришвидшувати постачання

- підсумував глава держави. 

Нагадаємо

Напередодні президент Володимир Зеленський вніс зміни до складу Ставки Верховного головнокомандувача. Зокрема до складу Ставки Зеленський ввів командувача Сил спеціальних операцій Збройних сил України Олександра Трепака та начальника Управління державної охорони України Олексія Морозова.

Популярні

Новини по темі