ukenru
zelenskyi-okreslyv-holovni-zavdannia-dlia-ukrainy

Зеленський про захист від російського терору: "Головне зараз – швидкість"

 • 19559 переглядiв

Наразі для України важлива швидкість реалізації домовленостей із західними лідерами щодо військової допомоги України та пошуку політичних рішень для захисту від російського терору, заявив Президент Володимир Зеленський.

Президент Володимир Зеленський у середу наголосив, що наразі головним завданням для України є швидкість реалізації домовленостей із західними лідерами щодо військової допомоги України та пошуку політичних рішень для захисту від російського терору, передає УНН

Головне зараз – швидкість. Швидкість реалізації домовленостей із партнерами про постачання зброї для наших воїнів. Швидкість подолання всіх російських схем обходу санкцій. Швидкість пошуку політичних рішень для того, щоб захистити життя від російського терору

- написав Зеленський у Telegram.

За його словами, кожен лідер, який не втрачає часу, є "рятівником життя". А кожна держава, яка вміє діяти оперативно, захищає світовий порядок, заснований на правилах. 

"Я дякую кожному й кожній у світі, хто допомагає нашим людям відновлювати нормальне життя після російських ударів. Дякую всім, хто допомагає нашим воїнам захищати міста й села України від російського зла", - написав голова держави.

24.04.24, 05:19 • [views_0]