zelenskyi-na-volyni-fortyfikatsii-na-kordoni-z-bilorussiu-hotovi-na-99percent

Зеленський на Волині: фортифікації на кордоні з білоруссю готові на 99%

 • 22794 переглядiв

Президент України повідомив про майже повне завершення будівництва укріплень на кордоні з білоруссю у Волинській області. Зеленський наголосив на важливості цих оборонних ліній та потужному захисті з українського боку.

Фортифікаційні споруди на кордоні з білоруссю та Волинською областю завершенні на 99%. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський під час зустрічі з бізнесом на Волині, пише УНН.

"Дивились на Волині на укріплення, в принципі ми зрозуміли, що вже все на 99% готово. Це дуже важливо, бо це міцні лінії оборони. Я думаю, що питання електрики та безпеки для бізнесу одне із найважливіших", - сказав Зеленський.

Він каже, що інформаційне залякування Волинської області з боку росіян може продовжуватись.

Зеленський на Волині: оглянув будівництво фортифікацій та провів нараду щодо захисту кордону із рф та білоруссю30.07.24, 13:22

"Укріплення серйозні, далі ми бачимо контингент, максимальний до 5 тисяч з боку білоруського кордону, що навпроти Волині. Говорити деталі не буду, але з нашого боку є потужний захист і в особовому складі, щодо чисельності і лінії оборони", - додав Президент.

Нагадаємо

Тимчасова спеціальна комісія Верховної Ради з питань використання коштів держбюджету України, спрямованих на облаштування фортифікаційних споруд та інженерних загороджень на лінії зіткнення, перевірить будівництво фортифікацій на кордоні з білоруссю. 

Популярні

Новини по темі