zelenskyi-anonsuvav-novyi-kompleksnyi-plan-shchodo-mobilizatsii-v-ukraini

Зеленський анонсував новий комплексний план щодо мобілізації в Україні

 • 38262 переглядiв

Президент України Зеленський оголосив, що комплексний план мобілізації буде представлений наступного тижня після обговорення поточних військових питань та призову на військову службу.

Президент України Володимир Зеленський на спільній пресконференції з президентом Латвії Едгарсом Рінкевичсом повідомив, що очікує наступного тижня побачити комплексний план шодо мобілізації в Україні, передає УНН.

Комплексний план з цього питання буде на наступному тижні. Дуже вірю, що на наступному тижні, принаймні, завдання поставлено і Залужному і Умєрову, і міністрам 

- сказав Володимир Зеленський.

Деталі

Президент України розповів, що сьогодні заслухав доповідь, що стосувалася мобілізації і демобілізації, ротацій у Збройних Силах України, питань щодо строковиків, які були призвані на службу до початку повномасштабного вторгнення. Також були обговорені ситуації з роботою ВЛК та "воєнкоматів".

За словами голови держави, комплексний план щодо цього питання буде на наступному тижні. "Є якісь рішення, які ми одразу прийняли, скажу вам чесно, але я хотів би щоб люди розуміли весь план дій, куди ми йдемо з цим, які виклики",- додав Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські депутати розроблять комплексний закон про військову мобілізацію

Ганна Оніщенко

Політика

    Популярні

    Новини по темі