ukenru
zelenskiy-zayaviv-scho-ne-otrimuvav-ofitsiynogo-zvernennya-schodo-vizitu-shtaynmayera

Зеленський заявив, що не отримував офіційного звернення щодо візиту Штайнмаєра

 • 70501 переглядiв

КИЇВ. 13 квітня. УНН. Президент України Володимир Зеленський повідомив, що він та його Офіс не отримували офіційного звернення щодо візиту федерального президента Німеччини Франка-Вальтера Штайнмаєра в Україну. Про це Зеленський сказав, відповідаючи на запитання журналістів на спільному брифінгу у Києві з Президентами Польщі, Латвії, Литви та Естонії, інформує УНН.

Цитата

"Я, як Президент, і наш офіс офіційно не отримували звернення Президента Німеччини і офісу Президента Німеччини щодо візиту в Україну. У нас країна вільна, і ми готові бути "транзитною державою" суто якщо це питання економічні, а не політичні", - сказав Зеленський.

Деталі

Також він наголосив, що, 14 квітня буде 50 днів війни і стійкості, міцності та об'єднання української нації, і в такі часи Україна може собі дозволити бути серед реальних друзів.

"Думаю, що ми можемо собі дозволити, знаючи, що кожного дня втрачаємо людей, бути серед тих, хто нас реально підтримує, серед реальних друзів. Я вважаю, що реальних друзів багато не буває, ми задоволені цією кількістю", - додав Зеленський.

Нагадаємо

Як писав УНН, Штайнмаєр підтвердив, що у Києві його візит вважають небажаним.

Українські Національні Новини

Політика