ukenru
zelenskiy-zaklikav-svitovikh-lideriv-schoranku-zgaduvati-pro-ukrayinu

Зеленський закликав світових лідерів щоранку згадувати про Україну

 • 115628 переглядiв

КИЇВ. 23 травня. УНН. Президент України Володимир Зеленський, виступаючи онлайн на Всесвітньому економічному форумі в Давосі, закликав світових лідерів щоранку думати про те, що вони зробили для України, передає кореспондент УНН.

Цитата

"Я хотів би сказати, що у України дуже мало часу. Я впевнений, ніхто не розуміє, скільки часу в принципі є у Європи, і скільки часу є у світу. Я не буду говорити з кожним окремо саме тому, що на сьогодні світ об'єднаний через цю загрозу, через війну, через російську агресію – світ об'єднаний. Я вдячний цьому, я хочу щоб ця об'єднаність – щоб ви її не втратили. Це дуже важливо. Це той міцний кулак, якого боїться сьогодні нецивілізоване військово-політичне керівництво російської федерації", – сказав Зеленський.

Деталі

Він зазначив, що розуміє, що у кожного з тих, до кого він звертається, є свої першочергові питання на порядку денному.

Водночас, глава держави висловив думку, що "ми можемо втратити цінності у світі, якщо ми втратимо їх в Україні".

"Я дуже вас прошу просинатись щоранку, і, окрім своїх питань (є такий відомий вислів), поставте собі питання: "що ти зробив для України сьогодні?" – наголосив президент.

Нагадаємо

Як писав УНН, президент України Володимир Зеленський під час онлайн-виступу на Всесвітньому економічному форумі в Давосі закликав світових лідерів та представників світової бізнес-спільноти долучитися до повоєнного відновлення України.

Українські Національні Новини

Суспільство