ukenru
zelenskiy-zaklikav-nardepiv-ne-vitrachati-chas-na-zayvi-zakoni

Зеленський закликав нардепів не витрачати час на "зайві закони"

 • 97589 переглядiв

КИЇВ. 3 травня. УНН. Президент України Володимир Зеленський закликав народних депутатів не витрачати час на "зайві закони". Також він зазначив, що у своїй роботі вони мають дотримуватися мудрого раціоналізму і здорового націоналізму. Про це він сказав під час виступу у ВР передає УНН.

Цитата

"Шановні народні депутати України! Погодьтеся, будь ласка: коли в цій залі панує така єдність – це безцінно! За ці майже десять тижнів я звертався до Палати громад, Конгресу США, Європарламенту, Бундестагу, Кнесету, Сейму і багатьох інших парламентарів та парламентів різних держав. Але не звертався до вас. І це не зневага, а навпаки – це велика довіра до вас. Ви тут. І ви це чудово знаєте, що відбувається у нас, що відбувається в нашій державі. Ми всі – громадяни цієї великої держави, і ви прекрасно знаєте, що робити. Я вірю: за ці майже десять тижнів це не змінилося. Я буду щасливий, якщо наступне стане для вас очевидним і безспірним", - сказав Зеленський.

Деталі

Президент назвав присутніх у залі - народними депутатами найвеличнішої держави в сучасному світі.

"Ви – народні депутати України. Ключові слова – "народ" і "Україна". Я думаю, дрібниці, політиканство ми забудемо до мирних часів, хоча краще забути назавжди. Порядок денний Верховної Ради очевидний. Ключове слово – "порядок". Тому що немає часу на спам, на сварки й на піар – вас і так всі знають. Я думаю, важливий мудрий раціоналізм і здоровий націоналізм. Все це сьогодні для нас дуже важливо", - зазначив Зеленський.

Він нагадав нардепам, що їх фронт – це законодавче поле, на якому вони мають працювати для українського народу, для кожного з українців, для держави, для нашої перемоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На засіданні Ради перед депутатами виступили Зеленський та Джонсон

Також він закликав нардепів не витрачати час на "зайві закони".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський різко відреагував на законопроект про зміну слів в гімні України

"Будь ласка, не витрачайте часу на зайві закони. Є важливі пріоритети для держави. Я знаю, що ви – професійні люди, ви будете це робити. Держава очікує. На другорядні ініціативи й неважливі речі не марнуйте, будь ласка, свій час, і мій час, і народу України. Мені здається, що закони мають бути вчасними, як ленд-ліз. Влучними, як наша "Стугна" і "Байрактар". І приносити користь, як "Нептун". І славу, як наше військо. І бути такими, що увійдуть в історію, як народ України!", - сказав Президент.

Українські Національні Новини

Політика