zelenskiy-ta-premyer-ministr-polschi-obgovorili-stvorennya-khabu-dlya-remontu-viyskovoyi-tekhniki

Зеленський та прем'єр-міністр Польщі обговорили створення хабу для ремонту військової техніки

 • 161786 переглядiв

КИЇВ. 9 вересня. УНН. Президент України Володимир Зеленський та прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький під час перемовин сьогодні обговорили питання створення спеціального хабу, де здійснювався б ремонт військової техніки та навчання українських військових. Про це він стало відомо під час спільного брифінгу, передає УНН.

Цитата

«Ми розмовляли сьогодні про організацію спеціального хабу, який слугував би для ремонту військової техніки та для навчань із нашими німецькими, голандськими та українськими партнерами. Будемо будувати такий хаб, де польські фірми будуть також ремонтуватимуть військову техніку, будуть на цьому заробляти так, щоб всі були у цій співпраці, відповідно, доцільні», - сказав Моравецький.

Деталі

Він висловив переконання, що завдяки згуртованості партнерів та героїзму українського народу ця перемога настане, а простір європейських цінностей буде захищений.

«Я вірю, що Україна переможе. Що військова та фінансова допомога буде ефективною для остаточної перемоги», – резюмував він.

Доповнення

Моравецький заявляв, що наступний план російського диктатора володимира путіна – поставити Україну на коліна через брак фінансових ресурсів. Також він закликав країни ЄС виділити Києві обіцяний транш у 9 мільярдів євро.

Президент України Володимир Зеленський зустрівся у Києві з президентом Латвії Егілсом Левітсом та прем’єр-міністром Польщі Матеушом Моравецьким.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    ЗСУ відбили атаки росіян біля 10 населених пунктів – Генштаб

     • 143792 переглядiв