zelenskiy-pro-diyi-sbu-na-zvilnenikh-teritoriyakh-v-okupantiv-ne-bude-zhodnoyi-opori-na-ukrayinskiy-zemli

Зеленський про дії СБУ на звільнених територіях: в окупантів не буде жодної опори на українській землі

 • 182029 переглядiв

КИЇВ. 19 вересня. УНН. Президент України Володимир Зеленський заявив, що СБУ працює помітно результативно і "є впевненість, що в окупантів не буде жодної опори на українській землі". Про це він повідомив у зверненні до українців, передає УНН.

Деталі

Зеленський зауважив, що у "Харківській області – стабілізуємо ситуацію, тримаємо позиції. Міцно. Настільки міцно, що окупанти відчутно панікують. Що ж, а ми попереджали – варіантів у російських військових в Україні тільки два: втеча з нашої землі або полон. У колаборантів варіанти схожі – або вони спробують втекти, і ще невідомо, чи впустить їх Росія на свою територію, навіть якщо дала свій паспорт, або колаборанти будуть засуджені згідно з чинним законодавством України".

Він також подякував Національній поліції за швидке відновлення правопорядку на щойно звільненій території. І Службі безпеки України – "за те, що працює тепер помітно результативно".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада звільнила Івана Баканова з посади голови СБУ

"Не можу розкривати всіх деталей, але завдяки СБУ зараз маємо впевненість, що в окупантів не буде жодної опори на українській землі", - наголосив Президент.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський у понеділок провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача, де зокрема розглянули план дій сил оборони щодо подальшої деокупації українських територій.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    ЄС планує підвищити кліматичну мету Паризької угоди

     • 153581 переглядiв