ukenru
zelenskiy-priznachiv-chausa-novim-golovoyu-chernigivskoyi-oda

Зеленський призначив Чауса новим головою Чернігівської ОДА

 • 31813 переглядiв

КИЇВ. 4 серпня. УНН. Президент України Володимир Зеленський призначив головою Чернігівської обласної державної адміністрації В’ячеслава Чауса. Про це УНН повідомляє з посиланням на ОПУ.

Цитата

"Президент України Володимир Зеленський призначив головою Чернігівської обласної державної адміністрації В’ячеслава Чауса. Глава держави підписав відповідний указ №343/2021", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що під час зустрічі в Офісі Президента Зеленський вручив Чаусу службове посвідчення та побажав успіху в роботі на новій посаді.

Довідка

В’ячеслав Чаус народився у Чернігові в серпні 1977 року. Має юридичну та економічну освіту. До призначення головою ОДА працював заступником генерального директора із земельних та соціальних питань АТ "Укргазвидобування".

Згідно з декларацією за минулий рік отримав понад 11 млн грн заробітної плати.

Має в Чернігові квартиру площею 72 квадратні метри, садовий будинок та земельну ділянку у Клочкові – це село біля Седнева. Володіє автомобілями Volkswagen Touran 2013 року випуску та KIA Sorento 2017 року.

Доповнення

Кабінет міністрів України погодив звільнення Анни Коваленко з посади голови Чернігівської обласної державної адміністрації. 27 липня її чоловіка Руслана Хомчака звільнили з посади головнокомандувач ЗСУ.

27 липня Офіс Президента України опублікував укази Володимира Зеленського про звільнення Руслана Хомчака з посади Головнокомандувача Збройних Сил України та призначення його першим заступником Секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

Прессекретар Президента України Сергій Никифоров заявив, що головнокомандувач ЗСУ Руслан Хомчак йде з посади за рішенням Президента України Володимира Зеленського.

Українські Національні Новини

Політика