ukenru
zbroya-torgivlya-i-situatsiya-na-donbasi-pro-scho-zelenskiy-govoriv-z-erdoganom

Зброя, торгівля і ситуація на Донбасі: про що Зеленський говорив з Ердоганом

 • 10481 переглядiв

КИЇВ. 6 листопада. УНН. Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з Президентом Турецької Республіки Реджепом Таїпом Ердоганом, передає УНН із посиланням на повідомлення Офісу Президента.

Як зазначено у повідомленні, під час розмови було обговорено стан підготовки до проведення у Києві чергового засідання Стратегічної ради високого рівня під співголовуванням президентів України та Туреччини.

Глави держав відзначили обопільну налаштованість на подальше посилення співпраці в усіх напрямах, що становлять взаємний інтерес, відзначили в Офісі Президента.

"Співрозмовники погодилися з важливістю активізації переговорного процесу щодо підготовки до укладення Угоди про вільну торгівлю між Україною та Туреччиною", - йдеться у повідомленні.

Крім того, як відзначили в Офісі, Зеленський привітав участь турецьких компаній у виставці «Зброя та безпека-2019», відзначивши важливість співпраці з Туреччиною у контексті посилення обороноздатності нашої держави.

"Зі свого боку Реджеп Таїп Ердоган наголосив на незмінності підтримки Туреччиною суверенітету та територіальної цілісності України. Він також привітав кроки Глави Української держави щодо мирного врегулювання ситуації на Донбасі", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у серпні Зеленський та Ердоган телефоном обговорили проведення засідання Стратегічної ради високого рівня.

Українські Національні Новини

Політика