zatrymka-amerykanskoi-dopomohy-ne-ye-trahediieiu-danilov

Затримка американської допомоги "не є трагедією"- Данілов

 • 33574 переглядiв

Олексій Данілов, секретар Ради національної безпеки і оборони України, стверджує, що оборонна допомога від США надійде, і будь-яка затримка після Різдва не повинна розглядатися як трагедія.

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов вважає, що принаймні частина військового фінансування від США "обов'язково буде виділена". Якщо американську допомогу ухвалять пізніше Різдва - то не варто робити з цього трагедію", сказав Данілов в коментарі BBC News, пише УНН

Деталі 

Як запевнив Данілов, допомога від США на оборону Україні буде схвалена, хоча і не став називати суму, на яку Київ може розраховувати.

"Якщо трапиться так, що ми отримаємо подарунок до Різдва, ми будемо щасливі", - сказав секретар РНБО та додав: "Але якщо це станеться трохи пізніше, то не варто робити з цього трагедію".

Відповідаючи на запитання, чи програє Україна війну, якщо припиниться допомога США, він відмовився розглядати таку можливість, тому що "правда на нашому боці".

"Чи знищить путін нас на очах у всього людства? Чи буде він вбивати наших дітей, наших жінок, наших старих? І весь світ дивитиметься на це із заплющеними очима? Тоді виникає питання: в якому світі ми живемо?", - зауважив секретар РНБО. 

Нагадаємо 

Президент України Зеленський перебуває з робочим візитом у США. Сьогодні він зустрінеться з американським лідером Джо Байденом, також виступить перед сенаторами

Раніше міністр закордонних справ України Кулеба висловив оптимізм після переговорів з держсекретарем США Блінкеном щодо отримання допомоги від Конгресу США перед Різдвом

Тетяна Краєвська

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Затримка американської допомоги "не є трагедією"- Данілов

     • 33574 переглядiв