zasudzhenyi-u-rosii-krymskyi-zhurnalist-remzi-bekirov-utrymuietsia-v-sizo-krasnoiarska

Засуджений у Росії кримський журналіст Ремзі Бекіров утримується в СІЗО Красноярська

 • 37064 переглядiв

Ремзі Бекірова, засудженого РФ кримського журналіста, утримують у СІЗО Красноярська. Йому відмовили в переведенні ближче до дому, раніше він був засуджений до 19 років ув'язнення за звинуваченням у причетності до забороненої партії.

Засудженого РФ кримського журналіста Ремзі Бекірова утримують у СІЗО російського Красноярська. Про це "Кримській солідарності" розповіла дружина Бекірова Халіді, передає Радіо Свобода, передає УНН.

Деталі

Інформацію про місце знаходження свого чоловіка вона отримала від начальника Головного Управління ФСВП по Красноярському краю РФ.

Раніше ФСВП РФ відмовила Ремзі Бекірову в переведенні в колонію ближче до будинку. Він хотів відбувати термін, що залишився в Ростовській області РФ.

Ремзі Бекіров — громадянський журналіст, який вів стриму обшуків і судів у політично вмотивованих справах проти жителів Криму.

Силовики РФ затримали його у березні 2019 року, звинувативши у причетності до забороненої в Росії партії Хізб ут-Тахрір. У березні 2022 року російський суд засудив Бекірова до 19 років ув'язнення.

У рф з колоній та СІЗО зникли шість фігурантів політичних справ30.07.24, 21:34

Лілія Подоляк

Політика

Популярні

У Києві пролунав вибух

 • 45113 переглядiв

Новини по темі

За день російські військові завдали по Сумщині 17 ударів

 • 44146 переглядiв

Камала Гарріс випередила Трампа на 1% - опитування Reuters/Ipsos

 • 37597 переглядiв

На Київщині працює ППО – КМВА

 • 41076 переглядiв

На фронті відбулося 108 бойових зіткнень — Генштаб

 • 39909 переглядiв