zaroblialy-shchomisiatsia-300-tys-hrn-na-zbuti-narkotykiv-politsiia-zatrymala-hrupu-narkodilkiv-u-stolytsi

Заробляли щомісяця 300 тис. грн на збуті наркотиків: поліція затримала групу наркоділків у столиці

 • 27489 переглядiв

Поліція Києва затримала групу, яка продавала наркотики поштою та кур'єрами. Зловмисникам загрожує до 10 років позбавлення волі.

Столичні правоохоронці затримали групу, яка продавала наркотичні засоби та психотропні речовини у Києві поштовими відправленнями, кур’єрською службою таксі та передаючи із рук в руки, повідомили в поліції Києва, пише УНН.

Деталі

Столичні правоохоронці викрили групу осіб, до якої входили троє чоловіків та жінка, які налагодили у столиці вирощування рослин коноплі та виготовлення психотропної речовини амфетамін.

Одні займались виготовленням наркотиків, інші – відповідали за їхній збут. За наявною інформацією, щомісячний дохід наркозбувачів складав близько 300 тисяч гривень

- повідомили в поліції.

У результаті обшуків, у групи було вилучено близько 500 г канабісу, 300 г амфетаміну, 50 г гашишу, 50 пігулок MDMA, марки ЛСД, 24 рослини коноплі, обладнання для вирощування канабісу, два гроубокси, обкладання для вирощування наркорослин, а також 10 000 доларів.

Вартість вилучених речовин за цінами "чорного" ринку складає півмільйона гривень

Фігурантам справи загрожує до 10 років позбавлення волі із конфіскацією майна за фактом незаконного придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів та посіву або вирощування снотворного маку чи конопель Кримінального кодексу України.

Нагадаємо

У Києві правоохоронці затримали 5 учасників злочинної організації, які під погрозою розправи відбирали бізнес у підприємців.

Лілія Подоляк

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Українська команда Monte перемогла в турнірі ESL Challenger Jönköping з CS 2

     • 29638 переглядiв

    Best Marketing Team і три бронзи - результат МХП на Effie Awards Ukraine 2023

     • 22098 переглядiв