zareiestruvatysia-na-natsionalnyi-multypredmetnyi-test-mozhna-cherez-diiu-fedorov

Зареєструватися на національний мультипредметний тест можна через Дію - Федоров

 • 33473 переглядiв

Відтепер майбутні абітурієнти можуть зареєструватися на ЗНО через додаток "Дія" за допомогою ID-картки або паспорта та активувати "Дія.Підпис" для зручної реєстрації.

Віднині майбутні вступники зможуть зареєструватись на національний мультипредметний тест через Дію. Для цього абітурієнту потрібно мати ID-картку чи закордонний паспорт у Дії, а також активувати Дія.Підпис. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передає УНН.

Український центр оцінювання якості освіти інтегрував Дію, щоб вступники змогли зареєструватись на НМТ швидше і зручніше. Для цього абітурієнту потрібно мати ID-картку чи закордонний паспорт у Дії, а також активувати Дія.Підпис.

 - повідомив Федоров.

Деталі

Федоров зазначив, що під час реєстрації на сайті Українського центру оцінювання якості освіти необхідно поширити паспорт через Дію, і дані з нього автоматично підтягнуться у форму реєстрації — абітурієнту не потрібно буде руками вводити паспортні дані, а потім ще завантажувати скан чи фото паспорта і картки платника податків.

Коли будете потім логінитись у персональному кабінеті, то використовуйте Дія.Підпис - паспортні дані та податковий номер знову ж таки не потрібно буде вводити вручну. Реєструйтесь зручно з Дією. Та успіхів на тесті.

- написав Федоров.

Нагадаємо

Додаток "Дія" тепер дозволяє користувачам переглядати та відновлювати свої освітні документи, такі як атестати, дипломи та наукові ступені.

Популярні

Новини по темі

У Маріуполі пролунали вибухи - Андрющенко

 • 100793 переглядiв

На Львівщині горіла церква - ДСНС

 • 37805 переглядiв