zamakh-na-trampa-pryzviv-do-slukhan-u-konhresi-shchodo-holovy-sekretnoi-sluzhby

У зв’язку із замахом на Трампа керівницю Секретної служби США викликали на слухання у Конгрес

 • 22878 переглядiв

Керівниця Секретної служби США надасть інформацію про розслідування замаху на Трампа Конгресу

Наглядовий комітет Палати представників США у зв’язку із замахом на колишнього президента Дональда Трампа під час передвиборчого мітингу запросив для надання свідчень голову Секретної служби США Кімберлі Чітл, повідомляє УНН з посиланням на повідомлення пресслужби Наглядового комітету повідомила у соцмережі X.

Керівник Наглядового комітету Джеймс Комер запросив директорку Секретної служби США Чітл дати свідчення на слуханнях у понеділок, 22 липня.

"Американці вимагають відповідей щодо спроби вбивства президента Трампа", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо

У колишнього президента США Дональда Трампа стріляли під час виступу в Пенсільванії. Агенти Секретної служби вивели колишнього президента США Дональда Трампа зі сцени після того, як він упав на землю на мітингу в Батлері.

Пізніше Трамп повідомив, що куля пробила верхню частину його правого вуха. Унаслідок стрілянини загинув один із глядачів, ще двоє дістали важкі поранення.

Стрільця, яким виявився 20-річний чоловік, убили. За інформацією, яку надала Секретна служба, він здійснив кілька пострілів у бік сцени з даху будівлі за межами місця проведення мітингу. Наразі події розслідуються, як замах на Трампа.

"Сценарій як через ксерокс": Фіцо порівняв замах на себе й напад на Трампа14.07.24, 14:50

Популярні

Новини по темі

Померла зірка “Беверлі-Гіллз, 90210” Шеннен Догерті

 • 22457 переглядiв

У Зарваниці відбувається Всеукраїнська проща

 • 19535 переглядiв