zaklykaiemo-vsikh-dopomahaty-vulychnym-tvarynam-u-taku-speku-ta-zalyshaty-dlia-nykh-vodu-u-dostupnykh-mistsiakh-uanimals

Закликаємо всіх допомагати вуличним тваринам у таку спеку, та залишати для них воду у доступних місцях - UАnimals

 • 67877 переглядiв

Зоозахисники закликають залишати воду для вуличних тварин у доступних місцях, щоб допомогти їм впоратися з сильною спекою.

Зоозахисники закликають усіх небайдужих допомагати вуличним тваринам у таку спеку та залишати для них воду у доступних місцях. Також підтримують ініціативу Броварів, де у багатьох точках міста розставили поїлки з водою для тварин. Про це повідомила представниця руху UАnimals Ольга Чевганюк в коментарі УНН.

Деталі

"Ми закликаємо всіх залишати воду для тварин, тому що, насправді, у плані того, щоб десь заховатися, тварини справляються: вони знаходять якісь підвали, інші прохолодні місця. А от чого вони не можуть зробити, так це знайти воду, і це є проблема для тварин в таку погоду – свіжа питна вода. Тому заохочуємо всіх брати з собою пляшку питної води, якусь тарілочку та залишати тваринам", - зазначила Ольга Чевганюк.

Додала, що тваринам може стати погано від такої спеки. Це проявляється у млявості, прискоренні дихання та високій температурі тіла. При таких симптомах треба помістити тварину в прохолодне місце, полити область живота і пах холодною водою, та покласти рушник на голову. І, звісно, викликати ветеринара, або доставити тварину до ветклініки.

Також Ольга Чевганюк позитивно оцінила, що у Броварах за ініціативи міської влади у багатьох точках міста розставили поїлки з водою для тварин. 

"Це хороша ініціатива, ми її схвалюємо. Якщо на локальному рівні організації чи державні органи захочуть таке зробити, то ми абсолютно це підтримаємо", - повідомила представниця руху UАnimals.

Нагадаємо

У Броварах комунальники розставили поїлки з водою для тварин, щоб вони менше потерпали від спеки.

"Вдячний працівникам КП "Бровари-Благоустрій" за ініціативу та встановлення у парках, скверах та на деяких прибудинкових територіях поїлок з водою для вуличних тварин. Сподіваємося на чуйність та свідомість наших мешканців. Можливо, саме ця крапля води буде рятівною для тих, хто не може про себе потурбуватися", - зазначив міський голова Броварів Ігор Сапожко.

Захар Подкидишев

Слайдер

    Популярні

    Новини по темі