ukenru
zakhisnik-d-chigrinskiy-vidznachivsya-debyutnim-golom-v-chempionati-gretsiyi

Захисник Д.Чигринський відзначився дебютним голом в чемпіонаті Греції

 • 10531 переглядiв

КИЇВ. 27 лютого. УНН. Екс-захисник збірної України Дмитро Чигринський провів свій перший гол в складі грецького "АЕКа", відзначившись у матчі 22 туру чемпіонату Греції проти ФК "Лариса", повідомляє УНН з посиланням на сайт ФК "АЕК".

30-річний уродженець хмельницької області з'явився на полі на 50-й хвилині, замінивши Бакакіса. На 81 хвилині центральний оборонець відгукнувся на подачу партнера з кутового та головою переправив м'яч у сітку воріт.

Поєдинок закінчився з рахунком 3:0 на користь "АЕКа". Команда з Афін здобула 9-ту перемогу в чемпіонаті і з 36 очками поки займає 5-е місце в турнірній таблиці.

Примітно, що 30-річний Д.Чигринський через травми з'явився на поле вперше з грудня минулого року. У поточному сезоні українець провів за "АЕК" 8 матчів в чемпіонаті Греції і один раз виходив на поле в кваліфікації Ліги Європи.

Нагадаємо, що Д.Чигринський виступав за збірну України з 2007 по 2011 роки і провів 29 поєдинків. Також гравець допомагав у захисті донецькому "Шахтареві" (120 матчів і 11 голів), "Дніпру" (15 ігор) і каталонській "Барселоні" (12).

Як повідомляв УНН, гол Є.Селезньова приніс перемогу "Карабюкспор" в чемпіонаті Туреччини.

Українські Національні Новини

Спорт