zahrozy-vidkliuchen-spozhyvachiv-nemaie-dvi-vysokovoltni-linii-yaki-buly-poshkodzheni-pid-chas-rosiiskoi-ataky-vzhe-vidnovyly-svoiu-robotu-ukrenerho

Загрози відключень споживачів немає: дві високовольтні лінії, які були пошкоджені під час російської атаки, вже відновили свою роботу – Укренерго

 • 35035 переглядiв

Дві основні лінії електропередач, пошкоджені під час російського удару безпілотниками, були відновлені без запровадження графіків відключень споживачів.

Дві магістральні високовольтні лінії електропередач, які були пошкоджені під атаки "шахедами" минулої ночі, відновили свою роботу, і працюють у штатному режимі. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив  голова правління НЕК "Укренерго" Володимир Кудрицький.

За його словами, була загроза, що доведеться застосовувати обмеження електропостачання на період відновлювальних робіт. Однак, цього вдалося уникнути.

Декілька потужних магістральних ліній електропередачі, які живлять Київ та міста навколо, були пошкоджені й відключилися вночі через цю щільну і дуже потужну атаку шахедів. Через це були ризики, що ми могли запровадити певні обмеження електропостачання на період відновлення цих ліній. Але нам вдалося день пройти без будь-яких графіків відключень. Наші диспетчери впоралися з ситуацією. Також хочу подякувати нашим ремонтним бригадам за те, що швидко відновили важливі лінії й, відповідно, не створили людям дискомфорту у вихідний день.

 - зазначив Кудрицький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Електропостачання Києва відновлено після ворожої атаки, аварійні відключення скасовано

Захар Подкидишев

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Ухилянта та трьох переправників затримали на Закарпатті

     • 36027 переглядiв

    Голова ВР і президент Латвії обговорили відбудову України

     • 42112 переглядiв