zaharbnyky-vbyly-yunaka-na-okupovanii-khersonshchyni-rozpochato-provadzhennia

Загарбники вбили юнака на окупованій Херсонщині: розпочато провадження

 • 20067 переглядiв

В окупованому селі Преображенка Херсонської області російські окупанти вбили молодого хлопця. Розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством.

За фактом вбивства молодого хлопця в тимчасово окупованій Преображенці Херсонської області розпочато провадження, повідомила пресслужба Херсонської обласної прокуратури, передає УНН

Деталі 

За даними прокурорів, 4 липня 2024 року у селі Преображенка, що на тимчасово окупованій території Херсонщини,  росіяни вбили молодого хлопця.

Про це стало відомо із повідомлення, розміщеного в інтернеті ректором одного з вишів Херсона, де раніше навчався загиблий.

За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч.2 ст. 438 КК України).

Вживаються заходи для встановлення обставин події та осіб причетних до злочину.

Окупанти розстріляли українських військовополонених на Запоріжжі: Офіс генпрокурора відкрив кримінальне провадження10.07.24, 18:11

Тетяна Краєвська

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Пожежу в Руанському соборі у Франції локалізовано

     • 13762 переглядiв