ukenru
zagroza-ataki-dronami-imovirno-strimuvatime-chf-rf-britanska-rozvidka

Загроза атаки дронами імовірно стримуватиме чф рф - британська розвідка

 • 304147 переглядiв

КИЇВ. 27 березня. УНН. У тимчасово окупованому Севастополі російський флот перебувають у постійній небезпеці через можливі атаки дронів. Ймовірно, що ця загроза стримує дії флоту. Про це повідомляє УНН із посиланням на звіт розвідки міністерства оборони Великої Британії.

Деталі

Повідомляється, що 22 березня 2023 року не менше трьох безпілотних надводних кораблів та один літальний апарат спробували завдати удару по російській військово-морській базі Севастополь в окупованому Криму.

Згідно з повідомленнями з відкритих джерел, один дрон було зупинено захисними бонами, а два знищено в гавані. Російські офіційні особи заявили, що жодне російське судно не постраждало.

Зазначається, що внаслідок попередньої атаки дронів на Севастополь 29 жовтня 2022 року було пошкоджено тральщик «Іван Голубець» та фрегат «Адмірал Макаров».

Цитата

«Попри те, що нові атаки, швидше за все, не завдали шкоди будь-яким військовим об'єктам, загроза дронів, ймовірно, продовжує стримувати дії російського Чорноморського флоту», - йдеться у повідомленні.

Доповнення

У Севастополі в тимчасово окупованому Криму 16 лютого жителі повідомляли про звуки вибухів. Призначений рф місцевий "губернатор" михайло развожаєв повідомляв про "збиття двох безпілотників".

Українські Національні Новини

Війна