zagarbniki-na-luganschini-zaminyuyut-kolaborantiv-na-chinovnikiv-z-rf-silovikiv-vidpravlyayut-na-front-ova

Загарбники на Луганщині замінюють колаборантів на чиновників з рф, силовиків відправляють на фронт - ОВА

 • 304796 переглядiв

КИЇВ. 7 серпня. УНН. Російські окупанти у Луганській області замінюють колаборантів на чиновників з рф, силовиків відправляють на фронт, повідомив у понеділок голова Луганської ОВА Артем Лисогор, пише УНН.

Цитата

"Загарбники продовжують замінювати місцевих колаборантів на чиновників з рф. Бо розраховувати на довіру від зрадників росіяни не бажають. Утім, офіцерам із силових структур так званої «лнр» швидко знайшли застосування – їх відправляють на фронт. На це очікують співробітники «мгб лнр» та інших відомств", - зазначив Лисогор у Telegram.

Деталі

Зі слів голови ОВА, нещодавно отримав повістку начальник паспортного столу з окупованого Довжанська. Не рятують ані позиція, ані темпи паспортизації, вказав Лисогор.

"На фронті до мобілізованих на окупованій території теж «особливе» ставлення. Віднедавна їм заборонили користуватися особистими мобільними телефонами. Покарання – підвал. Для зв’язку із рідними у військовій частині надають загальний для усіх смартфон, який зберігається у командира. Ці обмеження не стосуються росіян – тільки місцевих", - зазначив голова ОВА.

З його слів, при цьому "противник зосередив велику кількість особового складу та техніки на нашій ділянці фронту". "Але цю свою перевагу він використати не в змозі. Бо українські воїни вибудовали міцну лінію оборони, тримають позиції і випереджають дії росіян. Ворог завдав чергового авіаційного удару по Білогорівці. По цьому селу, а також в бік Кузьминого, окупанти відкривали артилерійський вогонь", - зазначив Лисогор.

Нагадаємо

На Луганщині росіяни через значні втрати не встигають вивозити з моргів тіла ліквідованих окупантів.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Генштаб: кількість ліквідованих окупантів перевищила 250 тисяч

     • 212390 переглядiв

    Двоє людей загинули в результаті вибуху феєрверку в Мексиці

     • 235319 переглядiв

    США скоротили імпорт із Китаю на 24% – ЗМІ

     • 468890 переглядiв