zachynyly-v-harazhi-byly-ta-vymahaly-10-tys-dolariv-povidomleno-pro-pidozru-hrupi-vykradachiv-na-kyivshchyni

Зачинили в гаражі, били та вимагали 10 тис. доларів: повідомлено про підозру групі викрадачів на Київщині

 • 22845 переглядiв

Четверо осіб викрали чоловіка, побили його та вимагали $10 000, зачинивши в гаражі в Київській області, але жертві вдалося втекти і повідомити про інцидент правоохоронцям, в результаті чого підозрюваним було пред'явлено звинувачення і їм загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

У Київській області четверо осіб отримували чоловіка його проти волі у гаражі, били та погрожували, вимагаючи від нього 10 тисяч доларів. Учасникам викрадення чоловіка повідомлено про підозру. Про це повідомила у вівторок пресслужба Київської міської прокуратури, передає УНН

За процесуального керівництва Київської міської прокуратури повідомлено про підозру групі з 4 осіб, які незаконно позбавили волі знайомого та вимагали з нього 10 000 доларів США (ч. 2 ст. 146, ч. 4 ст. 189 КК України)

- йдеться у повідомленні прокуратури.

Як повідомляється, четверо знайомих, серед яких двоюрідна сестра постраждалого, покликали чоловіка на розмову в автомобілі та повідомили, що він винен їм 10 тисяч доларів США. Чоловіку не давали вийти з машини, відібрали у нього телефон, а потім відвезли в гараж у Київській області, обіцяючи відпустити, лише якщо постраждалий заплатить гроші. Там його били та погрожували, а потім зачинили в гаражі та поїхали. 

Постраждалому вдалось втекти, після чого він звернувся до правоохоронних органів.

Наразі двом співучасникам викрадення обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з визначенням застави у розмірі 605 600 грн. та 363 360 грн. Іншим співучасникам обрано запобіжні заходи у вигляді застави у розмірі 363360 грн., а також цілодобового домашнього арешту.

Тепер їм загрожує максимальне покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

У Вінниці затримали зловмисників, які вимагали 7 тисяч доларів неіснуючого боргу07.03.24, 04:10

Тетяна Краєвська

Київ

Популярні

Новини по темі

росіяни вбили 79-річного жителя Токарівки на Херсонщині

 • 24405 переглядiв

Україна вже засіяла 8,5% запланованих площ - Шмигаль

 • 43204 переглядiв