za-tizhden-cherez-kpvv-na-liniyi-zitknennya-ne-propustili-158-osib

За тиждень через КПВВ на лінії зіткнення не пропустили 158 осіб

 • 9930 переглядiв

КИЇВ. 2 червня. УНН. Протягом тижня відмовлено в пропуску через лінію зіткнення 158 особам у зв’язку з відсутністю необхідних документів. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу ДПСУ.

"Загалом за вказаний період встановленим порядком через лінію розмежування було оформлено 266 тисяч громадян та 33 тисячі транспортних засобів. Відмовлено в пропуску через лінію зіткнення 158 особам у зв’язку з відсутністю необхідних документів", - йдеться в повідомленні.

Також на контрольовану територію прослідувало 27 внутрішньо переміщених осіб, що залишили свої оселі на тимчасово окупованій території України через складну соціально-економічну ситуацію.

"Під час здійснення контрольно-перевірочних заходів прикордонниками в контрольних пунктах в’їзду-виїзду виявлено 17 паспортних документів України з ознаками часткової підробки", - зазначено в повідомленні.

За даними ДПСУ, протягом тижня усі КПВВ на лінії зіткнення в межах Донецької та Луганської областей працювали у штатному режимі.

Нагадаємо, минулого тижня на контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування загалом було оформлено гуманітарні вантажі вагою 1050,5 тонн.

Також нагадаємо, сьогодні вранці на контрольних пунктах в’їзду-виїзду на Донбасі зібралися 165 автомобілів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Глава МЗС Франції оглянув новий саркофаг у Чорнобилі

     • 12123 переглядiв

    У червні в Україні подорожчає борошно – експерт

     • 18846 переглядiв

    Матіос не збирається у відставку достроково

     • 14750 переглядiв

    У Маріуполі шершні атакували дитсадочки та школу

     • 14620 переглядiв