ukenru
za-doruchennyam-zelenskogo-10-rodin-z-donbasu-otrimali-nove-zhitlo

За дорученням Зеленського 10 родин з Донбасу отримали нове житло

 • 12280 переглядiв

КИЇВ. 25 червня. УНН. Родини внутрішньо переміщених осіб із Золотого Луганської області, які у 2018 році були змушені залишити свої домівки через тиск незаконних збройних формувань, на виконання доручення Президента Володимира Зеленського отримали нове житло. Про це інформує пресслужба Глави держави, передає УНН.

Повідомляється, що вручення ордерів та ключів від квартир відбулося в Сєвєродонецьку.

"Відремонтоване житло одержали 10 родин. Ще в п'яти помешканнях тривають ремонті роботи", - інформують в пресслужбі.

Так, у Президента зазначають, що під час робочої поїздки на Луганщину минулого року, Зеленський зустрівся з деякими з цих сімей. Люди звернулися до Глави держави з проханням допомогти в отриманні житла - власні оселі вони "були змушені покинути впродовж півгодини".

Зеленський в свою чергу доручив голові Луганської ОДА Сергію Гайдаю посприяти в пошуку та облаштуванні житла. Незабаром було знайдено квартири та проведено капітальний ремонт у них.

"Ми обіцяли – і зробили. Маємо захищати наших громадян. Радий, що родини, котрі пережили шок війни, тепер можуть облаштуватися й знову відчути домашній затишок", – сказав Президент.

Як повідомляв УНН, під час робочої поїздки до Луганської області Володимир Зеленський відвідав місто Золоте, де оглянув квартири, капітальний ремонт яких зробили за державні кошти та поспілкувався з їх власниками.

Українські Національні Новини

Політика