ukenru
z-pochatku-veresnya-kolishnim-nardepam-bulo-predyavleno-blizko-20-pidozr-ryaboshapka

З початку вересня колишнім нардепам було пред’явлено близько 20 підозр – Рябошапка

 • 9077 переглядiв

КИЇВ. 18 жовтня. УНН. З початку вересня близько 20 підозр було пред’явлено колишнім народним депутатам України. Про це заявив сьогодні на засіданні комітету з питань правоохоронної діяльності Генеральний прокурор України Руслан Рябошапка, передає кореспондент УНН.

"Зараз ми працюємо за двома напрямками, перший з них це налагодження роботи органів системи кримінальної юстиції і власне оцей набір органів антикорупційних і органів кримінальної юстиції наразі перетворюється в систему", - сказав Рябошапка.

За його словами, є знак єдиного злагодженого механізму і в результаті це перетворюється у значну інтенсифікацію розслідування кримінальних проваджень.

"І ми бачимо протягом останнього часу велику кількість, зокрема 7 високопосадовців, у більшій мірі поки що колишніх, які притягнуті до кримінальної відповідальності. Наприклад, з початку вересня близько 20 підозр було пред’явлено колишнім нардепам. Серед яких колишній голова комітету ВРУ", - сказав Рябошапка.

Нагадаємо, Генеральний прокурор Руслан Рябошапка, коментуючи можливість підготовки підозри про зловживання повноваженнями п'ятому президенту України Петру Порошенку заявив, що у ГПУ не анонсують вручення підозр.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП