ukenru
z-pochatku-peremirya-boyoviki-chotiri-razi-obstrilyali-pozitsiyi-oos

З початку перемир'я бойовики чотири рази обстріляли позиції ООС

 • 7299 переглядiв

КИЇВ. 29 серпня. УНН. З початку поточної доби бойовики чотири рази обстріляли позиції українських військових на Донбасі. Про це сьогодні на брифінгу у Києві повідомив речник Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк, передає кореспондент УНН.

"З початку цієї доби зафіксовано 4 прицільні ворожі обстріли з боку російсько-окупаційних військ в бік оборонних позицій Об’єднаних сил" - сказав Гуцуляк.

За його словами, з опівночі окупанти здійснили обстріл з великокаліберних кулеметів позицій захисників України поблизу Гнутового. Також ворожий обстріл з цієї ж зброї зафіксовано нашими військовими з 3:00, протягом півтори години в бік захисників Талаківки. Близько 8:00 окупанти вели обстріли з гранатометів та стрілецької зброї по українських захисниках Кримського.

Водночас, за повідомленням української сторони СЦКК, о 9:15 російсько-окупаційними військами було відкрито вогонь по українських позиціях в районі Новотошківського із застосуванням мінометів калібру 82 мм, станкових протитанкових та автоматичних гранатометів, а також стрілецької зброї.

"Від початку поточної доби втрат внаслідок бойових дій серед українських військовослужбовців немає", - зазначив Гуцуляк.

Нагадаємо, протягом минулої доби, 28 серпня, підрозділи Об’єднаних сил зафіксували 32 прицільних обстріли з боку російсько-окупаційних військ.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП