z-aleka-bolduina-znialy-zvynuvachennia-u-nenavmysnomu-vbyvstvi

З Алека Болдуїна зняли звинувачення у ненавмисному вбивстві

 • 20695 переглядiв

Звинувачення Алека Болдуїна у ненавмисному вбивстві були несподівано зняті судом Нью-Мексико через те, що слідчі приховали докази, які могли б свідчити на користь актора у смертельному пораненні кінооператора Галини Хатчінс на зйомках фільму "Іржа".

Суд у Нью-Мексико у п'ятницю, 12 липня, несподівано анулював звинувачення на адресу актора Алека Болдуїна щодо ненавмисного вбивства української операторки Галини Гатчінс, повідомляє The Guardian, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що справа навіть не дійшла до рішення присяжних через дії слідчих органів штату. Вони з незрозумілих причин приховали докази, які могли бути використані на користь актора.

Серед іншого йдеться про встановлення факту походження справжніх набоїв, які потрапили на знімальний майданчик фільму Іржа: вважалося, що їх принесла реквізиторка, хоча насправді кулі було надіслано постачальником реквізиту.

Суддя Мері Марлоу заявила, що дії слідчих призвели до непоправної шкоди для кримінальної справи, і скасувала її. Рішення про зняття звинувачень Болдуїн та члени його родини зустріли сльозами щастя.

Загибель Галини Гатчінс: у США розпочався суд над актором Алеком Болдвіном11.07.24, 11:08

Лілія Подоляк

Суспільство

Популярні

Новини по темі

Бех-Романчук виграла бронзу у першому старті після травми

 • 17996 переглядiв

Зеленський зустрівся з губернаторами США

 • 35432 переглядiв