z-aeroportu-boryspil-v-yevropu-vyletiv-boing-777-300-perehin-za-zapytom-skyline-express-zdiisneno-bez-pasazhyriv

З аеропорту “Бориспіль” в Європу вилетів Boing 777-300: перегін за запитом Skyline Express здійснено без пасажирів

 • 24634 переглядiв

Boeing 777-300 авіакомпанії Skyline Express був евакуйований без пасажирів з аеропорту "Бориспіль" до Європи; це вже четвертий подібний рейс з початку війни.

Авіакомпанія Skyline Express здійснила евакуацію в аеропорт Європи повітряного судна Boing 777-300, яке перебувало в аеропорту "Бориспіль", маючи технічну підтримку та обслуговування. Це вже четвертий перегін повітряного судна з аеропорту "Бориспіль" з початку повномасштабної війни, передає УНН із посиланням на Facebook-сторінку міжнародного аеропорту "Бориспіль".

19 грудня 2023 року близько 9 ранку був виконаний технічний перегін повітряного судна Boeing 777-300 з аеропорту "Бориспіль" (KBP) до аеропорту в Європі за запитом експлуатанта - української авіакомпанії Skyline Express

- ідеться у повідомленні.

Згідно p офіційною інформацією, це вже четвертий успішний перегін повітряного судна з аеропорту "Бориспіль" з лютого 2022 року. З моменту закриття повітряного простору, повітряні судна Skyline Express перебували на стоянці в аеропорту "Бориспіль", проходячи постійну технічну підтримку та обслуговування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В двох російських аеропортах оголошено план "Килим" - росЗМІ

Рейс дотримувався найвищих стандартів авіаційної безпеки та безпеки польотів, відповідно до директив, які діють на час введення воєнного стану в Україні. Зазначається, що літак прямував без пасажирів та вантажу на борту.

Довідка

Як вказує Avianews, Boeing 777-300ER був найбільшим пасажирським авіалайнером, який тривалий час залишався в Україні, і наразі був евакуюваний до Європи.

Boeing 777-300ER надійшов до України наприкінці 2021 року після роботи в авіакомпанії Azur Air. Особливістю авіалайнера стала його місткість – він міг перевозити 531 пасажира, що є рекордним показником для авіації України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цьогоріч "транспортний безвіз" збільшив експорт з України на 30%

Ігор Тележніков

Економіка

Популярні

Новини по темі

Головою Держлісагентства призначено Віктора Смаля

 • 25355 переглядiв

Киянин отримав вирок за обливання фарбою перехожих

 • 26110 переглядiв