yunisef-vyplatyt-dopomohu-malozabezpechenym-simiam-u-pryfrontovykh-raionakh-ukrainy

ЮНІСЕФ виплатить допомогу малозабезпеченим сімʼям у прифронтових районах України

 • 33186 переглядiв

ЮНІСЕФ у співпраці з українським урядом надасть додаткову допомогу малозабезпеченим сім'ям у Дніпрі, Харкові та Запоріжжі у розмірі 3 600 гривень на кожного члена сім'ї та 6 660 гривень на кожну дитину протягом трьох місяців.

Дитячий фонд Організації Обʼєднаних Націй (ЮНІСЕФ) виплатить додаткову грошову допомогу малозабезпеченим сім’ям у Дніпропетровській, Харківській та Запорізькій областях, повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук, передає УНН.

Деталі

Як повідомив Мельничук, Кабмін погодив пропозицію Міністерства соціальної політики щодо реалізації за участю Дитячого фонду ЮНІСЕФ спільного проекту стосовно додаткових заходів із соціальної підтримки малозабезпечених сімей з дітьми.

Право на отримання додаткової одноразової грошової допомоги отримають сім’ї з дітьми інвалідами або які сім’ї з багатодітними до 18 років.

Розмір грошової допомоги складе по 3600 гривень протягом 3 місяців на кожного члена сімʼї отримувача державної соціальної допомоги та 6 660 гривень на кожну дитину.

Народний депутат Олексій Гончаренко повідомив, що допомогу отримають сім’ї у трьох областях України: Дніпропетровська область (Дніпровський, Криворізький, Новомосковський та Павлоградський райони), Запорізька область (Запорізький район) та Харківська область (Богодухівський, Харківський, Чугуїйвський райони).

Нагадаємо

Кабінет міністрів України продовжив програму щомісячних доплат до пенсій за віком.

Лілія Подоляк

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Уряд продовжив щомісячні доплати до пенсій за віком

     • 30466 переглядiв