ukenru
yevro-2020-shevchenko-nazvav-lidera-zbirnoyi-avstriyi

Євро-2020: Шевченко назвав лідера збірної Австрії

 • 16775 переглядiв

КИЇВ. 20 червня. УНН. Сьогодні в Українському медіацентрі в Бухаресті головний тренер національної збірної Андрій Шевченко провів передматчеву прес-конференцію, присвячену завтрашньому поєдинку з командою Австрії на Євро-2020. Слова наставника наводить сайт УАФ, передає УНН.

Цитата

Коуч наголосив, що виходити і грати на нічию українській команді неможна в будь-якому разі.

"Я вважаю, що у футболі загадувати наперед у жодному разі не можна. На нас чекає важкий поєдинок з Австрією. У цієї збірної є дуже хороші виконавці, команда грає у своєму стилі. Ми серйозно до неї готуємося та поважаємо її. І ми, й австрійці розуміємо важливість поєдинку. Гра буде проводитися з достатньою відповідальністю та розумінням того, що стоїть на кону, якого результату потрібно домогтися для виходу до плей-офф. Ми розуміємо всю відповідальність", - зізнався Шевченко.

Також він виділив захисника "Баварії" Давида Алабу у складі команди-суперниці.

"Я дуже поважаю цю команду. У неї є певний стиль, хороші виконавці. Давид Алаба — лідер, гравець високого рівня. Є футболісти, які заслуговують на повагу. Команда грає дуже компактно, вона агресивна, силова. Ми чекаємо важкого матчу", - резюмував тренер.

Доповнення

В історичному протистоянні цих збірних кожна вигравала по одному матчу. Різниця забитих і пропущених голів нічийна – 4:4.

Українські Національні Новини

Спорт