yermak-ta-12-i-hensek-nato-obhovoryly-prosuvannia-ukrainy-do-aliansu

Членство в НАТО має поширюватися на всі території України: Расмуссен - Єрмаку

 • 41318 переглядiв

Андрій Єрмак та Андерс Фог Расмуссен обговорили шлях України до НАТО та її роль в євроатлантичній безпеці, при цьому Расмуссен висловився за якнайшвидше набуття Україною членства в Альянсі.

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак та 12-й Генеральний секретар НАТО, засновник компанії Rasmussen Global Андерс Фог Расмуссен обговорили спільну роботу з просування України на шляху до НАТО, передає УНН.

Провів телефонну розмову з 12-м Генеральним секретарем НАТО, засновником компанії Rasmussen Global Андерсом Фогом Расмуссеном. Погодилися з тим, що стійка міжнародна підтримка України має критичне значення для досягнення перемоги нашої держави над агресором. Обговорили спільну роботу з просування України на шляху до НАТО та внесок нашої держави в євроатлантичну безпеку

- написав Єрмак у Telegram.

За його словами, Андерс Фог Расмуссен відзначив важливість якнайшвидшого вступу України до НАТО.

"Він наголосив, що членство в Альянсі має поширюватися на всі території України з повною повагою до її державного суверенітету й територіальної цілісності. Він зазначив, що наведена ним у статті The Guardian аналогія з ФРН не має сприйматися як підрив базового принципу поваги до територіальної цілісності України", - розповів Єрмак.

Доповнення

Рада Україна-НАТО затвердила річну програму роботи.

Анна Мурашко

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Херсон під обстрілом окупантів: у місті лунають вибухи

     • 44455 переглядiв

    В окупованому Мелітополі пролунав вибух – Федоров

     • 44751 переглядiв