ukenru
yermak-nazvav-odnim-z-golovnikh-napryamiv-roboti-opu-zakinchennya-viyni

Єрмак назвав одним з головних напрямів роботи ОПУ закінчення війни

 • 13188 переглядiв

КИЇВ. 12 лютого. УНН. Головними напрямками роботи Офісу Президента залишається припинення війни на Донбасі та сприяння інвестиційному клімату в країні. Про це під час брифінгу у середу повідомив керівник Офісу Президента Андрій Єрмак, передає УНН.

"Я не залишу ті напрямки, якими я керував та опікувався останній час. Для Президента та Офісу Президента є і завжди буде припинення війни на Донбасі в інтересах України. Тому цей напрямок залишається пріоритетним. Зовнішньополітичні та зовнішні напрямки залишаться в моїй увазі, я буду опікуватися ними також. Я вважаю, що Україна є в топі світової уваги, ми не можемо втрачати цей шанс і маємо зробити все, щоб та увага, той інтерес, який ми маємо і відчуваємо під час міжнародних візитів Президента України, сьогодні... давав нам конкретні результати", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зроблю все, щоб не було інтриг: Єрмак про принципи роботи на чолі ОПУ

Окрім того він зазначив, що одним із напрямком роботи буде ефективна регіональна політика.

"Одним із напрямків дуже важливим буде регіональна політика, ми будемо ще більше ефективно працювати на місцях з губернаторами. Команда губернаторів вже фактично в нас сформована… Ще один дуже важливий напрямок – зробити так, щоб Україна стала сьогодні інвестиційною мекою… Ми маємо конкретні кроки, конкретні програми, як це зробити… Губернатори отримали завдання, як це зробити, сьогодні цим питанням опікується уряд", - додав він.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський 11 лютого звільнив Андрія Богдана з посади керівника Офісу Президента України і призначив на цю посаду свого до цього часу помічника Андрія Єрмака

Андрій Єрмак - український правник, до нового призначення був помічником Президента України з 21 травня 2019 року.

Українські Національні Новини

Політика