ydut-vazhki-boyi-za-staromayorske-perevaga-na-botsi-sil-oboroni-shershen

Йдуть важкі бої за Старомайорське, перевага на боці Сил оборони - Шершень

 • 248556 переглядiв

КИЇВ. 18 липня. УНН. Тривають важкі бої за населений пункт Старомайорське на Донеччині, але перевага на боці Сил оборони. Про це повідомив речник Об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку майор Валерій Шершень під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

Цитата

«678 разів ворог обстріляв наші позиції та прифронтові населені пункти у зоні відповідальності угруповання «Таврія». Водночас Сили оборони продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках, закріплюються на досягнутих рубежах, проводять аеророзвідку місцевості, мають розмінування», - розповів Шершень.

Також, за його словами, Сили оборони ведуть заходи контрбатарейної боротьби

«У зоні посиленої уваги важкі бої за населений пункт Старомайорське на південь від Макарівки по течії річки Мокрі Яли. Тут перевага на нашому боці», - повідомив Шершень.

Доповнення

Окрім того, він розповів про втрати ворога вбитими та пораненими.

«Безповоротних втрат – 151 окупант, санітарні 179 окупантів. Знищено 41 одиницю озброєння та військової техніки, зокрема 4 танки, 12 одиниць бойових броньованих машин, 10 одиниць артилерійських систем та мінометів, 3 одиниці РСЗВ. Окремо виділяємо кількість знищених складів боєприпасів за минулу добу – їх 14.У ході ведення бойових дій ракетними військами Сил оборони Таврійського напрямку завдано 12 ударів, відпрацьовуємо потужно», - сказав Шершень.

Додамо

Сили оборони мають певні успіхи на Таврійському напрямку, закріплюються на досягнутих рубежах. В обороні без втрат позицій.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Кількість жертв ворожої атаки на Білопілля зросла до трьох

     • 466311 переглядiв