ukenru
ydut-peregovori-pro-obmin-medvedchuka-na-biytsiv-iz-azovstali-u-mvs-poyasnili-chomu-nardep-zagovoriv

Йдуть переговори про обмін Медведчука на бійців із "Азовсталі": у МВС пояснили, чому нардеп заговорив

 • 139345 переглядiв

КИЇВ. 23 травня. УНН. Нардеп Віктор Медведчук вирішив дати покази, у тому числі проти п'ятого президента України Петра Порошенка, на тлі того, що наразі ведуться активні переговори про обмін Медведчука на захисників Маріуполя із "Азовсталі". Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Віктор Андрусів, передає УНН.

Цитата

"Насправді зараз ведуться активні переговори про обмін Медведчука на наших героїв Азовсталі. Тому він вирішив внести ясність в цю ганебну історію про те, як Порошенко заробляв на війні. Що з ним буде в рф — ми не знаємо, тому чим більше він скаже зараз, тим краще", - повідомив Андрусів у Telegram.

Деталі

"Сьогодні Медведчук повідомив нам те, що ми і так знали з його плівок. І про трубу, яку Порошенко вважав компенсацією за втрачений бізнес в Криму, і про схеми на вугіллі, коли вся країна гуділа про Роттердам+", - написав Андрусів.

Він зазначив, що "вже зовсім скоро ми почуємо від команди Порошенка, що влада замість війни займається з’ясуванням внутрішніх конфліктів". "Але це немає нічого спільного з реальністю", - додав радник голови МВС.

Доповнення

У квітні СБУ затримала Медведчука після втечі з-під домашнього арешту на початку повномасштабного вторгнення рф 24 лютого.

23 травня стало відомо, що Медведчук дав покази проти Порошенка у справах виведення з держвласності нафтопроводу і закупівлі вугілля в "Л/ДНР".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП