ukenru
yarmolenko-dopomig-vest-khemu-peremogti-u-poyedinku-kubku-angliyi

Ярмоленко допоміг "Вест Хему" перемогти у поєдинку Кубку Англії

 • 19338 переглядiв

КИЇВ. 12 січня. УНН. У третьому раунді Кубку Англії "Вест Хем" атакувального півзахисника збірної України Андрія Ярмоленка на виїзді зустрічався з представником Національної ліги (п’ятий за рангом дивізіон англійського чемпіонату) "Стокпорт Каунті", повідомляє УНН із посиланням на УАФ.

Наш футболіст вийшов у стартовому складі й відіграв до 67-ї хвилини зустрічі, яка закінчилася перемогою його команди з рахунком 1:0. Гол у матчі відбувся вже після заміни українця – на 83-ій хвилині забив Доусон з передачі Бовена, який саме і змінив Ярмоленка.

Зауважимо, що згідно з результатами жеребкування, у наступному - четвертому раунді (1/16 фіналу) "Вест Хем" на виїзді зіграє з "Донкастер Роверс" (третій дивізіон англійського чемпіонату). А якщо "молотобійці" подолають і цей бар’єр, у 1/8-ій на них чекатиме виїзний двобій із переможцем пари "Манчестер Юнайтед" — "Ліверпуль".

Додамо, "Манчестер Сіті" Олександра Зінченка у 1/16 фіналу зіграє у гостях із "Челтнем Таун" (четвертий дивізіон англійського футболу).

Як повідомлялося раніше в УНН, Ярмоленко допоміг "Вест Хему" перервати безвиграшну серію в чемпіонаті Англії.

Українські Національні Новини

Спорт