ukenru
yakbi-boris-dzhonson-navchavsya-v-khogvartsi-to-buv-bi-v-slizerini-opituvannya

Якби Борис Джонсон навчався в Хогвартсі, то був би в Слизерині - опитування

 • 21723 переглядiв

КИЇВ. 23 липня. УНН. Щоб глибше зрозуміти, як публіка сприймає нового лідера консервативної партії Великої Британії Бориса Джонсона, соціологи YouGov провели опитування серед населення про те, в який факультет Хогвартса, на їхню думку, Бориса Джонсона відправив би Розподільний капелюх, якби він жив у всесвіті "Гаррі Поттера", передає УНН.

Так, найбільш поширеною думкою серед респондентів (42%) була думка, що Джонсон належить до Слизерину (в якому цінують амбіції, хитрість, лідерство і винахідливість).

Навіть серед тих, у кого була сприятлива думка про Джонсона, найбільш поширеним був як і раніше Слизерин (22%). Вони, однак, з більшою ймовірністю, ніж населення в цілому, відправляли Джонсона в Когтевран (де цінують інтелект, творчість, навчання та дотепність), від 20% до 9%.

Тільки 5% опитаних визнали, що лідера консерваторів помістять у Пуффендуй (в якому цінують важка праця, терпіння, справедливість і вірність), ще 5% вирішили, що Джонсон - ґрифіндорець (на факультеті цінують мужність, відвагу, силу і лицарство).

Можливо, не випадково, що на питання про те, на яку тварину, на їхню думку, Борис Джонсон найбільше схожий, змія (тварина з дому Слизерина) очолює список з 18%. Серед тих, хто сприятливо ставиться до Бориса Джонсона, на першому місці знаходяться лабрадор (20%), ведмідь (18%) і "дуже британський бульдог" (18%).

Як повідомляв УНН, 23 липня члени правлячої Консервативної партії Великої Британії обрали колишнього міністра закордонних справ Борис Джонсона своїм новим головою, а також прем'єром країни.

Українські Національні Новини

УНН Lite