yak-propuskatymut-cholovikiv-za-kordon-z-17-lypnia-vidpovid-prykordonnykiv

Як пропускатимуть чоловіків за кордон з 17 липня - відповідь прикордонників

 • 20603 переглядiв

Починаючи з 17 липня, українські чоловіки віком від 18 до 60 років будуть повинні мати при собі військовий квиток чи інший військово-обліковий документ при перетині кордону, у тому числі виїзду з країни.

Починаючи з 17 липня, українські чоловіки віком від 18 до 60 років будуть повинні мати при собі військовий квиток чи інший військово-обліковий документ при перетині кордону, у тому числі виїзду з країни, повідомили у суботу у Держприкордонслужбі, пише УНН.

Деталі

"З 17 липня наявність військово-облікового документа при перетині кордону стосуватиметься всіх чоловіків у віці від 18 до 60 років", - повідомили у ДПСУ у Telegram.

У відомстві вказали, що за законодавством до 16 липня громадяни України мали стати на військовий облік або уточнити свої військово-облікові дані.

"Починаючи з 00:00 17 липня під час перетинання державного кордону України на виїзд прикордонники перевірятимуть в усіх громадян України чоловічої статі віком від 18 до 60 років військово-облікові документи. У разі відсутності таких документів у перетині державного кордону на виїзд з України буде відмовлено", - наголосили прикордонники.

Громадян попросили врахувати цю інформацію при плануванні поїздок.

Вже 2,4 млн військовозобов’язаних оновили свої дані – Міноборони27.06.24, 10:18

Популярні

Новини по темі

Графіки відключень світла перенесли на 16 годину - ДТЕК

 • 38119 переглядiв

В Одесі було чутно повторний вибух - мер

 • 33044 переглядiв