warner-bros-japan-vibachilasya-za-nevdalu-vidpovid-na-mem-pro-barbigeymera-i-atomnu-bombu

Warner Bros Japan вибачилася за невдалу відповідь на мем про "Барбінгеймера" і атомну бомбу

 • 798363 переглядiв

КИЇВ. 1 серпня. УНН. Warner Bros Japan довелося вибачатися після того, як офіційний акаунт фільму «Барбі» відповів на мем щодо "Барбінгеймера" із зображеннями атомної бомби, пише УНН з посиланням на BBC.

Деталі

В Японії хештег #NoBarbenheimer стає трендом. На деяких зображеннях до фільму зображена Марго Роббі із зачіскою у вигляді грибної хмаринки, з підписом "Цей Кен - стиліст".

Серед інших зображень-мемів, які розлютили японських користувачів соціальних мереж, - зображення Кілліана Мерфі, який зіграв Роберта Оппенгеймера, відомого як "батько атомної бомби", який несе Марго Роббі на плечі через палаюче місто. Офіційний акаунт фільму "Барбі" відповів: «Це буде літо, яке запам'ятається».

У заяві, розміщеній на власному акаунті "Барбі" Warner Bros Japan, компанія висловила "надзвичайний жаль, що офіційний акаунт американської штаб-квартири фільму "Барбі" відреагував на дописи фанатів "Барбінгеймера" у соціальних мережах".

Прем'єра "Барбі" запланована на 11 серпня в Японії - через п'ять днів після 78-ї річниці атомного бомбардування Хіросіми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Барбі" б’є рекорди у прокаті другий вікенд підряд

バービーの映画は公式がもう完全に原爆やキノコ雲のミーム化に乗っかってるから駄目だ。ファンが盛り上がってるだけで公式にはその意図がなかったなんて言葉じゃ救いようがない。終わってる。#NoBarbenheimer pic.twitter.com/ONg4YJeigO

— かろ (@aqbl_000) July 30, 2023

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    На Волині від ускладнень кашлюка померло немовля

     • 865652 переглядiв

    Бразилія підтвердила участь у саміті по Україні - ЗМІ

     • 410086 переглядiв