vzhe-3405-ukraintsiv-povernuly-z-rosiiskoho-polonu-z-pochatku-povnomasshtabnoho-vtorhnennia-hur

Вже 3405 українців повернули з російського полону з початку повномасштабного вторгнення – ГУР

 • 18029 переглядiв

З початку повномасштабного вторгнення 3405 українців було звільнено з російського полону. Представник ГУР відзначив різницю у ставленні до звільнених полонених в Україні та росії.

З початку повномасштабного вторгнення вже 3405 українців було звільнено з російського полону через 54 обміни. Про це розповів представник Головного управління розвідки Андрій Юсов в ефірі телемарафону, передає УНН.

"Вже 3405 українців повернули з російського полону з початку повномасштабного вторгнення. Це був 54 обмін", - каже Юсов.

За його словами, є декілька речей, які привертають увагу світу під час обміну – це вигляд українських захисників, які повертаються з російської неволі та вигляд росіян з українського полону.

"Неозброєним оком видно, що переважно, українці повертаються у складному стані. Також є велика відмінність в тому, як приймає з полону українська та російська сторони. Українці вітають своїх захисників, як героїв, а росіяни їх соромляться", - додає він.

Нагадаємо

Вчора, 17 липня, ще 95 захисників було звільнено з російського полону, серед яких військовослужбовці, члени Національної гвардії та прикордонники.

Ірина Колеснік

Війна

    Популярні

    Новини по темі