vypysaly-z-likarni-ale-likuvannia-prodovzhuietsia-u-hur-rozpovily-pro-stan-druzhyny-budanova-pislia-otruiennia

Виписали з лікарні, але лікування продовжується: у ГУР розповіли про стан дружини Буданова після отруєння

 • 35342 переглядiв

Маріанна Буданова, дружина глави розвідки України Кирила Буданова, була виписана з лікарні після отруєння, але продовжує лікування під наглядом лікарів.

Дружину очільника Головного управління розвідки Кирила Буданова Маріанну вже виписали з лікарні після отруєння. Однак її лікування продовжується. Про це розповів представник ГУР МОУ Андрій Юсов на каналі "Ми-Україна", передає УНН.

Він наголосив, що дружина Буданова ще тривалий час знаходитиметься під наглядом лікарів.

"Наразі госпіталізація завершена. Курс лікування триває і (Маріанна Буданова, - ред.) перебуває під наглядом лікарів. Це ще буде достатньо тривалий процес. Але, на щастя, завдяки фаховості українських медиків наразі все… Можна сказати, що все знаходиться під контролем. Триває внутрішнє розслідування. Переконаний, що результати будуть", - повідомив Андрій Юсов.

Нагадаємо, наприкінці листопада у ЗМІ з'явилася інформація про отруєння дружини Кирила Буданова Маріанни. Попередньо було відомо, що жінку отруїли важкими металами. Речовини, що знайшли у неї в крові, не використовуються в побуті і воєнній справі. Згодом стало відомо, що стан жінки задовільний, адже їй вчасно надали допомогу. Водночас колишній голова Служби зовнішньої розвідки України Валерій Кондратюк висловив переконання, що до отруєння дружини Буданова причетні російські спецслужби.

Антоніна Туманова

Війна

    Популярні

    Новини по темі