vstup-2024-zakinchuietsia-reiestratsiia-na-ispyty-na-bakalavrat

Вступ-2024: закінчується реєстрація на іспити на бакалаврат

 • 12589 переглядiв

Реєстрація на вступні іспити на бакалаврат в українських вишах закінчується, повідомляє Міністерство освіти і науки.

Вступникам нагадали, що завершується реєстрація на вступні випробування на бюджет та контракт для бакалаврів, повідомили у Міністерстві освіти і науки у вівторок, пише УНН

Деталі

"10 липня о 18:00 закінчується реєстрація на вступні випробування на бюджет та контракт. До 25 липня можна буде зареєструватися лише на контракт", - повідомили у Міносвіти у соцмережах.

Заяви на вступні випробування, зазначили у міністерстві, дають можливість узяти участь у співбесідах та творчих конкурсах. Така реєстрація проводиться через електронний кабінет вступника - у модулі "Реєстрація на вступне випробування (співбесіда, творчий конкурс, фахове випробування)".

" Заяви на вступні випробування не є заявами на вступ. Тому якщо ви вступаєте через співбесіду або творчий конкурс, спочатку зареєструйтеся на вступні випробування, успішно складіть їх, а з 19 липня подайте заяви на вступ", - зауважили у МОН.

Для тих, хто вступає тільки за результатами НМТ/ЗНО, - реєстрація на вступні випробування не потрібна. "Вам треба лише подати заяви на вступ з 19 до 31 липня", - вказали у відомстві.

Вступ-2024: розпочалася реєстрація електронних кабінетів для більшості вступників01.07.24, 15:04

Юлія Шрамко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Вступ-2024: закінчується реєстрація на іспити на бакалаврат

     • 12589 переглядiв