vpr-vidstoronyla-suddiu-yakoho-pidozriuiut-v-orhanizatsii-vykradennia-svoho-biznes-partnera

ВРП відсторонила суддю, якого підозрюють в організації викрадення свого бізнес-партнера

 • 12969 переглядiв

ВРП відсторонила суддю Господарського суду Дніпропетровської області, підозрюваного в організації викрадення бізнес-партнера. Суддя замовив викрадення за 17 тис. доларів, щоб змусити партнера передати права на сільгосппідприємство.

Вища рада правосуддя відсторонила суддю Господарського суду Дніпропетровської області. Його підозрюють в організації викрадення свого бізнес-партнера. Про це УНН повідомляє із посиланням на ДБР. 

Деталі

За даними ДБР, "служитель Феміди" у 2017 році поза основною роботою вирішив отримувати прибутки від підприємницької діяльності. Оскільки суддям заборонено займатися бізнесом, він знайшов собі бізнес-партнера, на якого зареєстрував сільськогосподарське підприємство на території Сумщини. 

З часом підприємство розширювалось, і гроші в його розвиток, у тому числі вкладав і партнер підозрюваного. Але суддю почало все менше влаштовувати керівництво компанією своїм напарником. В один з моментів він вирішив прибрати його з товариства, проте той безоплатно не захотів відходити від справ

- розповіли в ДБР.

Тому суддя замовив представникам кримінального середовища викрадення напарника: за 17 тис. доларів США чоловіка мали позбавити волі та змусити підписати необхідні документи для переходу права власності на майно господарства.

Йому було повідомлено про підозру в організації замаху на викрадення людини та позбавленні волі, вчиненому з корисливих мотивів, за попередньою змовою групою осіб, та здійснюваного протягом тривалого часу (ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 27, ч. 2 ст. 146 КК України).

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до 5 років.

Також підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту із застосуванням електронного засобу контролю.

Викрадення немовля на Полтавщині: суд арештував чоловіка-транссексуала з можливістю внесення застави 18.07.24, 20:05

Популярні

Новини по темі

У Пентагоні стурбовані просуванням армії рф в Україні

 • 36134 переглядiв

Байден підтвердив участь у саміті G20 після виборів у США

 • 13892 переглядiв