vorozhyi-obstril-khersonshchyny-4-liudei-otrymaly-poranennia-u-tomu-chysli-12-richnyi-khlopchyk

Ворожий обстріл Херсонщини: 4 людей отримали поранення, у тому числі 12-річний хлопчик

 • 37121 переглядiв

Сили окупантів обстріляли Херсонську область, поранивши 4 людей. У Білозерці 12-річний хлопчик постраждав від скинутого з дрона боєприпасу, а в Антонівці поранено трьох чоловіків. Повторний удар пошкодив автомобіль швидкої допомоги.

Ворожі сили знову обстріляли Херсонщину. На жаль, поранено 4 людей, у тому числі неповнолітню дитину. Про це повідомляє голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, передає УНН.

Деталі

У селищі Білозерка Херсонської області терористи скинули боєприпас з безпілотного літального апарату на 12-річного хлопчика, який перебував на вулиці. У результаті атаки дитина отримала вибухову травму та контузію, а також поранення ноги та живота. Постраждалу дитину госпіталізували до лікарні у стані середньої тяжкості.

Крім того, внаслідок загарбники обстріляли селище Антонівка, де постраждали троє чоловіків віком 28, 39 та 41 років. Всі вони зазнали вибухових травм та численних поранень.

Коли на місце події в Антонівці прибули медики, росіяни знову завдали удару, застосувавши БпЛА. Унаслідок повторного обстрілу було пошкоджено автомобіль швидкої допомоги, проте лікарська бригада, на щастя, не постраждала.

Окупанти атакували дроном громадський транспорт у Херсоні, пошкоджено 2 автобуси - МВА31.07.24, 16:41

Юлія Котвицька

Суспільство

Популярні

Новини по темі

Зеленський: маємо завершити війну на українських умовах

 • 64603 переглядiв