vorog-vrantsi-obstrilyav-kherson-ye-zagibliy-ta-poranena

Ворог вранці обстріляв Херсон: є загиблий та поранена

 • 27712 переглядiв

КИЇВ. 16 листопада. УНН. збройні сили рф вранці четверга вкотре обстріляли місто Херсон. Ворожий снаряд влучив у приватний будинок, загинув 67-річний чоловік. Ще одна жінка отримала поранення. Крім того, окупанти обстріляли маршрутку, про постраждалих не повідомляється. Про це УНН повідомляє із посиланням на Херсонську обласну прокуратуру та голову Херсонської МВА Романа Мрочка.

Цитата

«16 листопада близько 10:00 збройні сили рф з артилерії вкотре обстріляли місто Херсон. Внаслідок влучання снаряду у приватний будинок загинув 67-річний чоловік», - йдеться у дописі прокуратури у Telegram.

За словами голови МВА Романа Мрочка, також травми отримала жінка 54-х років. Вона ушпиталена з вибуховою травмою та осколковими пораненнями.

Доповнення

Крім того, у Херсоні під вогонь росіян потрапила маршрутка. За словами голови МВА, інформація про постраждалих не надходила.

«У Херсоні вчергове під ворожий обстріл потрапив громадський транспорт. В автобусі вибиті вікна. Про поранених не повідомляється. Інформація уточнюється», - написав Мрочко у Telegram.

Додамо

Протягом доби російські військові 94 рази обстріляли населені пункти Херсонської області, поранення отримала одна людина.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Ворог вранці обстріляв Херсон: є загиблий та поранена

     • 27712 переглядiв

    Попередня оцінка стійкості банків оптимістична - НБУ

     • 25712 переглядiв

    Банки нарощують видачу кредитів - НБУ

     • 27662 переглядiв