vorog-pislya-trokh-atak-na-portovu-infrastrukturu-pereklyuchivsya-na-agrarni-pidpriyemstva-odeschini-v-ok-pivden-pokazali-naslidki

Ворог після трьох атак на портову інфраструктуру переключився на аграрні підприємства Одещини: в ОК "Південь" показали наслідки

 • 158299 переглядiв

КИЇВ. 21 липня. УНН. Дві ракети, запущені російськими військами по Одеській області у ніч на 21 липня, влучили в зерносховища одного з сільськогосподарських підприємств. Після першого удару ще одна ракета поцілила в те саме підприємство. Такі деталі нічного ворожого удару у п'ятницю повідомили в ОК "Південь", пише УНН.

Цитата

"Вночі ворог атакував Одещину крилатими ракетами типу «Калібр» з акваторії Чорного моря. Намагаючись обійти системи протиповітряної оборони, ворог спрямовував ракети на мінімальній висоті, використовуючи особливості ландшафту. Після трьох ночей поспіль потужного ракетно-дронового терору портової інфраструктури, переключився на аграрні підприємства регіону", - повідомили в ОК "Південь" у Facebook.

"2 ракети влучили в зерносховища одного з сільськогосподарських підприємств. Спалахнула пожежа і вже під час боротьби з вогнем пролунала повторна тривога. Ще 1 ракета поцілила в те саме підприємство, понівечивши сільськогосподарську та рятувальну техніку", - вказали в оперативному командуванні.

Як зазначається, пожежу на площі понад 200 кв. м. оперативно ліквідовано.

"Ворог знищив 100 тонн гороху та 20 тонн ячменю. Двоє співробітників підприємства отримали поранення", - ідеться у повідомленні.

Нагадаємо

За даними Одеської ОВА, російські війська у ніч на 21 липня вчетверте за тиждень атакували Одеську область, є влучання у термінали з зерном, знищено 100 тонн гороху та 20 тонн ячменю, відомо про двох постраждалих.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Сили оборони ведуть важкі бої біля Бахмута - Генштаб

     • 193450 переглядiв

    Окупанти вбили ще двох жителів Донеччини, поранили двох

     • 187599 переглядiв