vnochi-na-mykolaivshchyni-zbyly-14-shakhediv-cherez-ulamky-vynykly-pozhezhi-ova

Вночі на Миколаївщині збили 14 "шахедів", через уламки виникли пожежі - ОВА

 • 19221 переглядiв

Вночі на Миколаївщині сили ППО знищили 14 ворожих дронів типу 'Shahed'. Внаслідок падіння уламків виникли дві пожежі сухої трави, які були оперативно ліквідовані. Постраждалих немає.

У Миколаївській області у  ніч на 7 серпня сили протиповітряної оборони збили 14 ворожих "шахедів", внаслідок падіння уламків виникли дві пожежі сухої трави, обійшлося без постраждалих. Про це повідомив голова ОВА Віталій Кім, передає УНН

У ніч на 7 серпня силами та засобами протиповітряної оборони на Миколаївщині знищено чотирнадцять БпЛА типу "Shahed 131/136". Внаслідок бойової роботи та падіння уламків виникло дві пожежі сухої трави на відкритих територіях у Миколаївському та Баштанському районах, які були оперативно ліквідовані вогнеборцями. Постраждалих немає

- написав Кім у Telegram.

Також Кім повідомив: що увечері 6 серпня, о 20:40, ворог атакував акваторію Куцурубської громади FPV-дроном. Ніхто не постраждав. 

Крім того, зранку, 7 серпня, о 07:15 ворог спрямував FPV-дрон по  Очакову Очаківської громади. Внаслідок чого на відкритій території виникла пожежа сухої трави. Вживаються заходи з ліквідації, вказав голова ОВА.

Херсонщина: війська рф поцілили в заклад освіти, є загиблий та 15 поранених07.08.24, 08:19

Популярні

Новини по темі

Дощі з грозами та до 31° тепла: прогноз погоди на сьогодні

 • 42005 переглядiв

ЗСУ знищили ворожу балістичну ракету над Сумщиною

 • 28382 переглядiв