vletily-u-derevo-u-dtp-na-poltavshchyni-zahynulo-dvoie-cholovikiv

Влетіли у дерево: у ДТП на Полтавщині загинуло двоє чоловіків

 • 33393 переглядiв

Двоє чоловіків загинули в автокатастрофі після того, як їхній автомобіль врізався в дерево на Полтавщині.

На Полтавщині, у селищі Нехвороща, в кюветі виявили потрощений легкових, в якому були тіла двох чоловіків. Поліція розпочала кримінальне провадження, передає УНН.

Іфнормація про ДТП надійшла 1 січня близько 09:30. Правоохоронці встановили особи загиблих. Ними виявилися місцеві чоловіки.

У ході проведення першочергових слідчих дій попередньо встановлено, що автомобіль ВАЗ 2109, під керуванням 21-річного жителя селища Нехвороща, з’їхав у кювет та зіткнувся з деревом. Унаслідок зіткнення водій легковика та його 20-річний пасажир, житель Нехворощанської громади, загинули на місці події.

Із понівеченого легковика чоловіків допомогли дістати рятувальни за допомогою спеціального обладнання. Тіла загиблих слідчі направили на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті.

За даним фактом слідчим підрозділом Головуправління поліції Полтавщини, під процесуальним керівництвом Полтавської обласної прокуратури, розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України. Обставини та причини дорожньо-транспортної пригоди з'ясовує слідство.

Антоніна Туманова

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Кількість жертв ракетного обстрілу Києва зросла до 29

     • 37461 переглядiв

    В Угорщині потрапив у ДТП автобус з українцями: є поранені

     • 35475 переглядiв