viyskoviy-rekruting-v-ukrayini-u-minoboroni-zrobili-pershiy-krok

Військовий рекрутинг в Україні: у Міноборони зробили перший крок

 • 107067 переглядiв

КИЇВ. 13 листопада. УНН. У рамках старту проекту рекрутингу до ЗСУ, Міністерство оборони України розпочало підписання угод з рекрутинговими компаніями. Наразі договір підписано з Lobby X - українською платформою з працевлаштування. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Міністерства оборони України.

Цитата

«Міністерство оборони України розпочинає проєкт з рекрутингу до Збройних Сил України. Відповідний договір підписали заступниця Міністра оборони Наталія Калмикова та голова організації Lobby X Владислав Грезєв. Рекрутери виконуватимуть роботу в інтересах армії безкоштовно», - ідеться у повідомленні.

Деталі

Як зазначила заступниця Міністра оборони, проект дозволить людині обрати конкретний підрозділ на визначеній посаді, де його/її цивільний досвід буде найбільш корисним. В рамках проекту, за словами Калмикової, передбачається підписання угод з рекрутинговими компаніями, це буде здійснюватися найближчим часом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні продовжили воєнний стан та мобілізацію: Зеленський підписав закони

Голова організації Lobby X Владислав Грезєв зауважив, що компанія має великий досвід у пошуку кадрів для Збройних Сил України.

«Армії потрібні люди різних професій — від гранатометників і мінометників, до програмістів і кухарів. Співпраця із Міністерством оборони дозволить масштабувати ту роботу, яку ми проводили», — сказав керівник Lobby X.

Нагадаємо

Міністр оборони Рустем Умєров підписав Наказ про затвердження Концепції військової кадрової політики до 2028 року. Документ визначає стратегічне бачення розвитку військової кадрової політики у сфері оборони впродовж наступних п’яти років — як під час дії воєнного стану, так і у мирний час. Зокрема, в Україні передбачається дієва система рекрутингу ЗСУ професійним і вмотивованим особовим складом.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Військовий рекрутинг в Україні: у Міноборони зробили перший крок

     • 107067 переглядiв

    росіяни обстріляли Дніпропетровщину: одна людина поранена

     • 70917 переглядiв